Stel je voor, je hebt een feestje gepland dat al enige tijd vaststaat, maar door allerlei onvoorziene omstandigheden ben je dit helemaal vergeten. Totale paniek want je hebt niets in huis en het feestje is morgenavond al. Geen tijd meer om naar de supermarkt te gaan? Je kan moeilijk vragen aan de gasten om zelf drank te voorzien. Gelukkig is er dan drankuwel.nl om jou uit de nood te helpen. Bestel eenvoudig en veilig alle dranken die je maar wilt online en krijg ze thuis geleverd. 

Frisdrank  groothandel online 

Drankuwel.nl is een frisdrank groothandel waar je allerlei soorten frisdranken kan kopen, alleen bevindt deze zich online. Niet alleen het bestellen van frisdrank is mogelijk, ook het bestellen van alcoholische dranken, bijbehorende gadgets en versnaperingen bestellen zijn mogelijk. Wanneer je door de week voor 12u ‘s middags besteld, heb je de bestelling de volgende dag in huis. Ideaal dus wanneer je vergeten bent dat er een feestje is! 

Hoe drank bestellen 

Kom je op drankuwel.nl terecht, dan is drank bestellen heel eenvoudig. Vanboven op de webshop kan je heel duidelijk de keuze maken tussen wat je wil bestellen. Klik je op frisdranken, dan krijg je een heel ruim assortiment van dranken te zien. Van Fristi over Coca-Cola en Spa water tot Cécémel. Je kan kiezen uit blikjes, flessen of brikken. Je kan ook kiezen uit bepaalde actiepakketten waardoor je aan voordelige prijzen grote hoeveelheden drank kan kopen. Wanneer de keuze gemaakt is reken je op een veilige manier af en krijg je de bestelde producten aan huis geleverd! 

Koffie en snacks bestellen 

Een goed feestje gaat gepaard met drank en snacks. Dus wanneer je op het laatste moment nog drank koopt, horen daar natuurlijk ook snacks bij die je ook op drankuwel.nl kan bestellen. Was het een heel fijn feestje en heb je wat te veel gedronken? Wanneer je dit al op voorhand kan inschatten, kan je bij de bestelling misschien wat koffie plaatsen. Heb je dan een kater de dag nadien, kan je jezelf troosten met een heerlijk bakkie koffie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *