Een gezellig feest met de familie, een zakenlunch of gewoon even gezellig gaan dineren met een hoop vriendinnen op een gezellige locatie. Het kan allemaal bij Crazy Kitchen in Amsterdam. Een prachtige locatie die gehuurd kan worden en waar jij jouw feestje naar eigen wens kan laten doorgaan. En dit met een capaciteit tot 150 mensen. Dat mag dus al eens een stevig feestje worden! 

Gezellige locatie voor alle feesten 

Of het nu gaat om een trouwfeest, een babyshower of een bijeenkomst om pensioen te vieren, bij crazykitchen.nl kan je je feestzaal vastleggen om welke reden dan ook. Je kan kiezen om het kleinschalig te houden met bijvoorbeeld maar tien mensen of je kan er een groot feest geven met alles erop en eraan. Zij zorgen voor het lekkere eten en zelfs de muziek of DJ wanneer dat gewenst is. Jij hoeft je om niets te bekommeren, het enige dat jij hoeft te doen is genieten van een geweldige avond! 

Private dining in Amsterdam 

Zoals eerder gezegd, kan je ook voor kleinere evenementen de locatie afhuren. Wil je met een aantal vriendinnen je vrijgezellenavond vieren en mag die starten met een lekker etentje? Dan kan je ervoor kiezen om private dining in Amsterdam te doen. Ook daarvoor leent Crazy Kitchen zich perfect. Keuze uit verschillende gerechten en zelfs buffetten naar wens. Een lekker drankje daarbij, een rustig muziekje op en meer hebben jullie niet nodig om te genieten van een leuke vrijgezellenavond met zijn allen. 

Catering op locatie 

Vind je het toch wat de duur om een feestzaal af te huren en dan nog eens het eten en DJ te voorzien? Dat is perfect te begrijpen. Je kan daarom bij crazykitchen.nl ook catering op locatie boeken. Jij kiest een locatie naar wens, in eigen tuin of ergens anders en ze komen met al het lekkers tot bij jou. Je maakt op voorhand een keuze wat er geserveerd moet worden en op het afgesproken tijdstip staan de medewerkers voor jou deur! Ze blijven ter plekke om jullie te bedienen, zodat je op locatie naar wens een heerlijk lekkere avond kan beleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *